Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Basic vehicle Chase - figur og kjøretøy

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag.

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Vår lavpris: 175,-
På lager
SKU
10206-1
   

Dette Paw Patrol basic kjøretøyet er laget for å se ut som politihunden Chase sin patruljebil fra Tv-serien og er full av autentiske detaljer og realistiske funksjoner som barna vil like. Chase-figuren kan lekes med separat og kommer med sin signatur-uniform. Perfekt sett til å gjenskape favorittøyeblikkene fra Paw Patrol, her har barnet mye moro og lek foran seg sammen med Chase.

Innhold:

  • 1 x Chase-figur
  • 1 x Kjøretøy

Detaljer:

  • Mål: 19 x 22,6 x 9,5 cm (HxBxD)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6052310
EAN778988259900
MerkePaw Patrol
Alder3, 4, 5, 6

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.