Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol Basic vehicle Zuma - figur og kjøretøy

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Medlemspris 124,60 30%
Vår lavpris: 178,-
På lager
SKU
10206-4
   

PAW Patrol Zuma er klar med doningen sin i Basic Vehicle figursettet med figur og kjøretøy.

Dette Paw Patrol basic kjøretøyet er laget for å se ut som Zuma sin redningsbåt fra Tv-serien og er full av autentiske detaljer og funksjoner som barna vil like. Kjøretøyet har fungerende hjul og roterende vifter. Zuma-figuren kan lekes med separat og kommer med sin signatur-uniform.

Perfekt til å gjenskape favorittøyeblikkene med Zuma fra Paw Patrol, her har barnet mye moro og lek foran seg sammen. Samle flere figurer, kjøretøy og leker fra PAW Patrol for det ultimate valpeteamet! Paw Patrol har full kontroll!

Inneholder:

  • Zuma-figur
  • Kjøretøy

Detaljer:

  • Mål kjøretøy: ca. 16,5 x 8,5 x 8,5 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Alle Paw Patrol Basic Vehicle figursettene kan kombineres med PAW Patrol Mighty Pups utkikkstårn, Paw patrol Movie Ultimate City Tower og Paw Patroller (modell 6060442 og 6024966) (selges separat)

Produktdetaljer
Modell6061803
EAN778988406038
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.