Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Big Truck Pups Rubble X-treme Truck - 2i1 lastebil med lys og lyd - Rubble-figur og tilbehør inkludert

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 647,-
På lager
SKU
06226-112
   

Stor PAW Patrol Big Truck Pups 2i1 lastebil med lys og lyd, Rubble-figur og tilbehør inkludert.

Ekstreme oppdrag krever ekstreme kjøretøy. Med Paw Patrol Big Truck Pups Rubble X-treme truck er dere klare for neste redningsaksjon. Denne store lastebilen ser ut som den massive konstruksjonsbilen lik den på serien, med episk transformasjon kan lastebilen deles opp i to separate redningskjøretøy. Komplett med gravemaskin-klo, utvidbar kran, en svær knusekule og en oppbevaringskontainer for materiale. Lastebilen har dessuten realistisk lys og lyder fra Paw Patrol-serien! 

 • Paw Patrol Rubble X-treme Truck kjøretøy med lys og lyd
 • Med tilbehør som knusekule og krok til kran
 • Kan gjøres om til 2 separate kjøretøy
 • Rubble-figur inkludert

Rubbles X-treme lastebil er den ultimate Paw Patrol Big Truck Pup redningsbil for alle dine serie-inspirerte redningsoppdrag. Forestill deg at du åpner taket på lastebilens førerhus for å sette Rubble-figuren i førersetet for så å trykke PAW skilt-knappen på taket for å aktivere lysene og lydene, dermed kan dere kjøre av gårde og ankomme scenen med denne imponerende redningsbilen. Ta av traileren slik at du kan ta gravemaskin-leken til et område, også forandre traileren til kommandosenter-modus for å avsløre anleggsleker, slik at Rubble kan bruke knusekulen for å klarere område for hindre. Etterpå kan du bytte knusekulen ut med kroken og forestille deg at du laster opp avfall på materialoppbevarings-enheten.

 • Åpne bilens tak for å sette inn figuren i førersetet
 • Trykk på PAW skilt-knappen for å aktivere lys og lyd
 • Veksle mellom knusekule og krok

Etter å ha reddet dagen i Adventurebukta kan lastebilen endres tilbake igjen til et samlet kjøretøy og du kan kjøre av gårde til neste oppdrag. Bruk fantasien for å gjenskape dine favoritt PAW Patrol-øyeblikk fra serie og film, eller finn på helt nye eventyr og oppdrag. Med Paw Patrol kan barna utforske fantasien samtidig som de utvikler finmotoriske ferdigheter gjennom lek. Samle flere Paw Patrol Big Truck Pups figurer og kjøretøy (selges separat) for det ultimate redningslaget og begi dere ut på endeløs lek og moro.

Inneholder:

 • Paw Patrol Rubble X-treme lastebil
 • Rubble-figur
 • Knusekule
 • Krok til kran
 • Klistremerkeark
 • Instruksjoner

Detaljer:

 • Mål: ca. 28 x 46 x 13 cm
 • Batteribehov: 3 x LR44 knappebatteri (inkludert)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6064242
EAN778988424063
MerkePaw Patrol
Paw pAtrol stor lastebil med kran og knusekule Paw pAtrol stor lastebil med kran og knusekule

Kran

Velg mellom krok eller knusekule og fest til kranen for anleggsarbeid.

Paw PAtrol Big Truck Pups rubble x-treme lastebil med figur og tilbehør Paw PAtrol Big Truck Pups rubble x-treme lastebil med figur og tilbehør

2i1

Stor lastebil med lys og lyd fra serien, og Rubble-figur følger med.

Paw Patrol Rubble lastebil med kran og utvidbar gravearm Paw Patrol Rubble lastebil med kran og utvidbar gravearm

Gravemaskin

Førerhusets tak kan åpnes og gravearmen bak på lastebilen er utvidbar.

PAW Patrol Big Truck Pups Rubble X-treme Truck - 2in1 with lights and sounds PAW Patrol Big Truck Pups Rubble X-treme Truck - 2in1 with lights and sounds
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.