Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Paw Patrol Lookout lekesett

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag.

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 594,-
Utsolgt
SKU
17023

Hold utkikk for eventuelle farer med Paw Patrol Lookout lekesett. Følg med når Chase tar heisen til toppen av Paw Patrol Lookout tårnet, og bruk periskopet for å undersøke området rundt tårnet. Gjenopplev ikoniske Paw Patrol scener fra utkikkstårnet. Når du oppdager fare, trykk på potemerket og tilkall alle til et redningsoppdrag. Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten. Dette utkikkstårnet passer på Adventure Bay både mens det er lyst og når det er mørkt. Og du kan sende Chase utfor sklien og han lander i kjøretøyet, slik at han er klar for oppdrag.

Inneholder:

  • Paw Patrol Lookout utkikkstårn
  • Chase-figur
  • Chase politibil

Detaljer: 

  • Mål: 26,7 x 39,4 x 36,8 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 (følger med)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell20071670
EAN778988070024
MerkePaw Patrol
Alder3, 4, 5, 6, 7
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.