Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Paw Patrol Mighty Movie Superfilmen Marine Headquarter Hangarskip med lys og lyd - med politibil og Chase-figur

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 1 476,-
På lager
SKU
07233-19
   

Dette unike lekesettet fra PAWPatrol er perfekt for spennende redningsoppdrag på åpen hav, og er inspirert av Paw Patrol The Mighty Movie. Settet kommer med en Chase actionfigur og han politibil. Lekesettet kan forvandles fra et 66 cm lang og 35 cm bredt hangaskip til å bli opptil 94 cm langt og 43 cm bredt når den går over til redningsmodus. Barn kan trykke på toppen av kommandosentralen for å starte den fantastiske forvandlingen som forhøyer kommandosentralen og deler dekket opp i to separate kjøretøysplattformer. Mellom disse avløses en meteorkjerne som tennes og aktiverer lyd når den trykkes på. Det finnes også fire esktrarom for lek og oppbevaring av lekebiler, tillbehør og/eller actionfigurer (selges separat).

Når tiden er inne for et nytt oppdrag kan Chase og hans bil plasseres på utskytningsrampen og så kan barnet presse inn startknappen for å se kjøretøyet suse avsted. Med PAW Patrol leker kan barna utforske fantasi og kreativitet samt utvikle sin motorikk gjennom lek mens de gjenspiller sine favorittscener fra filmen. 

Inneholder:

  • Paw Patrol Movie 2 Hangarskip lekesett
  • Chase-figur
  • Politibil

Detaljer: 

  • Mål eske: ca. 36 x 67 x 21 cm
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6067496
EAN778988486245
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.