Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol moto pups kommandosenter med lyd - med Chase-figur og pull-back kjøretøy

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 543,-
På lager
SKU
02216-17
   

Gjør deg klar og sett av gårde på ett hjul til redning, med dette PAW Patrol moto pups lekesettet. Settet kommer med lyd og motorsykkelrampe i tillegg til Chase-figur med sin tematiserte motorsykkel. Sett Chase i kommandosenteret og trykk den store knappen formet som et skilt for å motta ditt oppdrag. Når det er tid for å dra ut setter du Chase på motorsykkelen og drar den bakover opp langs rampen til den låses på plass. Deretter kan du presse den lille knappen for å slippe Chases motorsykkel. Den farer ned rampen, og hopper opp på et hjul der den drar til unnsetning. Redd dagen med dette lekesettet med Chase og hans kjøretøy.

  • Paw Patrol moto pups kommandosenter med lyd og rampe
  • Med inkludert Chase-figur og tematisert pull-back motorsykkel
  • Dra motorsykkelen opp rampa til den låses, og trykk på knapp for å slippe kjøretøyet
  • Lekesettet passer for barn fra 3 år og oppover

Innhold:

  • 1 Paw Patrol kommandosenter med rampe
  • 1 Chase-figur
  • 1 Chase motorsykkel

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x LR44-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Kan også brukes av andre PAW Patrol moto pups figursett. Finnes separat som Marshall, Skye, Rocky, Rubble, Zuma, Chase og Wildcat (selges separat)

Produktdetaljer
Modell6060233
EAN778988360408
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.