Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Movie True Metal City Rescue lekesett - bilbane med Marshall metallbil

-51%

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Kampanjepris 243,- Vår lavpris: 497,-
51%
Du sparer: 254,-
På lager
SKU
07216-23
   

Redd Adventure City fra ordfører Humdinger med Paw Patrol True Metal Total City redningssett. Denne actionfylte kjørebanen gir deg 3 redningsscener fra Paw Patrol filmen, en roterende kjøretøy-utskyter og en eksklusiv Marshall die-cast bil.

Kjørebanen er kompatibel med alle Paw Patrol True Metal kjøretøy slik at du kan gjenskape spenningen hjemme med din favoritthelt. Sett Marshall avgårde i dette settet mot oppdragelsesskolen, eller roter og sett han ut mot rådhuset. Redd dagen, slukk branner og fang ordfører Humdinger.

Inneholder:

  • 1 Paw Patrol Movie Total City Rescue kjørebane
  • 1 True Metal Marshall kjøretøy
  • 1 klistremerke-ark
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: ca. 38 x 46 x 11 cm
  • Alder: fra 3 år

MERK: Kompatibel med andre Paw Patrol True Metal kjøretøy

Når deres største rival, Humdinger blir ordfører i Adventure City og skaper kaos setter Ryder og de heltemodige valpene avgårde i høygir for å møte utfordringen. Mens en valp må ta et oppgjør med sin fortid i Adventure City finner laget hjelp fra en ny venn, den oppvakte dachshunden Liberty. Sammen må Paw Patrol kjempe for å redde beboerne i Adventure City.

Produktdetaljer
Modell6061056
EAN778988338766
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.