Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol Movie Deluxe Vehicle - Skye kjøretøy og figur

-25%

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Kampanjepris 170,25
Vår lavpris: 227,-
25%
Du sparer: 56,75
Utsolgt
SKU
07216-20

Skye er klar for action med helikopteret sitt inspirert fra Paw Patrol Filmen, med rakettmodus.

Bli med Skye på større og mer utfordrende redningsoppdrag med sin PAW Patrol Movie deluxe Vehicle. Skyes smidige helikopter har metallmaling, autentiske filmdetaljer og grafikk, og spennende transformerende egenskaper rett fra filmen. Skye samlefiguren er kledd i sin filmuniform og er klar til å redde dagen i Adventure City. Når problemene oppstår kan du plassere Skye bak spakene på kjøretøyet sitt og sette av gårde.

Du kan manuelt spinne propellen, for så og trykke inn helikopterets hale for å endre til rakettmodus som trekker inn helikopterets bein og skyter ut vinger på sidene.

Inneholder:

  • Paw Patrol Movie kjøretøy
  • Skye figur

Detaljer:

  • Mål: ca. 20 x 11 x 9 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 3 år

MERK: Kan kombineres med PAW Patrol Movie City Tower utkikkstårn 6061910

Når deres største rival, Humdinger blir ordfører i Adventure City og skaper kaos setter Ryder og de heltemodige valpene av gårde i høygir for å møte utfordringen. Mens en valp må ta et oppgjør med sin fortid i Adventure City finner laget hjelp fra en ny venn, den oppvakte dachshunden Liberty. Sammen må Paw Patrol kjempe for å redde beboerne i Adventure City.

Produktdetaljer
Modell6060436
EAN778988406090
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.