Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Rescue Knights kjøretøy med figuren Marshall - 22 cm

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 242,-
På lager
SKU
03225-26
   

PAW Patrol Rescue Knights Marshall og den transformerende brannbilen hans.

Slå deg sammen med Marshall for spennende oppdrag med PAW Patrol Rescue Knights transformerende Deluxe Kjøretøy. Marshalls kjøretøy har drageinspirerte detaljer og kan forvandle seg til et Deluxe-redningskjøretøy når det er tid for oppdrag. Utstyrt i sin Rescue Knights-rustning er Marshall klar til å redde dagen i Barkingburg.

Plasser Marshall bak rattet når en dragevenn er i trøbbel, og kjør til unnsetning. Trykk ned på spoileren og en utskyter dukker opp fra baksiden. Lad prosjektilene og trykk på knappen for å starte. Lekesettet lar deg leve deg inn i fantastiske middelalderske redninger, akkurat som de fra det populære TV-programmet. Gjør deg klar for redningsoppdrag med Marshall og hans Rescue Knights Deluxe Kjøretøy.

Inneholder:

  • PAW Patrol Rescue Knights kjøretøy
  • Marshall figur
  • Prosjektiler

Detaljer:

  • Mål: 22 x 22 x 9 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6063585
EAN778988414583
MerkePaw Patrol
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.