Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol Rise and Rescue - transformerende bil med figuren Chase - 27 cm høy

-47%

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Kampanjepris 250,- Vår lavpris: 474,-
47%
Du sparer: 224,-
Utsolgt
SKU
03225-13

Kom til unnsetning med PAW Patrol's Chase og hans Rise and Rescue kjøretøy.

Chases utrykningskjøretøy har gjenkjennelig grafikk og detaljer fra den populære barne-tv serien. Kjøretøyet kan dessuten forvandles når det er tid for redningsoppdrag. Sett Chase i førerhuset og trykk ned på kjøretøyet for en tøff redningsforvandling. Kjøretøyet vil nå reise seg for å avsløre prosjektilutskytere og redningsdrone. Nå har Chase det perfekte utsiktspunktet for en spennende redning!

For redningsoppdrag på vanskelig steder, åpne oppbevaringsrommet på baksiden av kjøretøyet. Her finner du Chases redningsdrone med kurv. Fly inn for å redde Chickaletta (figur følger med) i sikkerhet! Når Chickaletta er reddet kan du hekte kurven foran på kjøretøyet.

Med dette fantastiske redningskjøretøyet og Chase er det bare fantasien som setter grenser.

Inneholder:

  • PAW Patrol Rise n' Rescue kjøretøy
  • Chase
  • Chickaletta i kurv
  • Prosjektil for utskytning
  • Drone

Detaljer:

  • Mål eske: 35 x 15 x 27 (LxHxB)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6063637
EAN778988415184
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.