Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

PAW Patrol True Metal Off Road Mud 1:55 - 3 pakning med 8 cm lange biler - Marshall, Chase og Skye

-32%

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Kampanjepris 125,- Vår lavpris: 184,-
32%
Du sparer: 59,-
På lager
SKU
03225-34
   

Kjør til unnsetning raskere enn noen gang før med Paw Patrol True Metal Off Road Mud kjøretøyene. 8 cm lange Paw Patrol metallkjøretøy.

Denne 3-pakningen med Paw Patrol biler inkluderer Skye, Chase og Marshall True Metal-kjøretøy fra Off-Road Mud serien. Bilene er i skala 1:55 og er autentiske til bilene du har sett i den populære barne-tv serien. Hver valp er støpt i kjøretøyet sitt med ører som vifter i vinden.

Inneholder:

  • True Metal Skye helikopter
  • True Metal Chase politibil
  • True Metal Marshall brannbil

Detaljer:

  • Skala biler: 1:55
  • Mål: 8 x 4 x 4 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6060795
EAN778988335703
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.