Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pekebok til barn - Jeg elsker kattunger

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 65,-
På lager
SKU
03192-187
   

Jeg elsker kattunger er en herlig pekebok til de aller minste fra Litor. Denne flotte pekeboken er full av de minstes «første møter» med verden: De første ordene, de første følelsene og de første oppdagelsene. På hver eneste side får de minste utforske de søte kattungenes fantastiske, myke verden!

La barnet peke på forskjellige deler av katten mens dere leser. Du kan også spørre om mange ting, for eksempel: Kan du rulle deg, hoppe, eller leke som en katt. Kan du sove hvor som helst? Kan du mjaue?

Inneholder:

  • Jeg elsker kattunger pekebok

Detaljer:

  • Antall sider: 13
  • Mål: 16 x 16 cm
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell961464
EAN9788242961464
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.