Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Aktivitetsbok Hakkebakkeskogen - ABC og 123 - lek og lær

Thorbjørn Egner - spill, puslespill, sengetøy til barn

Thorbjørn Egner er en av Norges mest folkekjære forfattere, og har skapt historier og univers elsket av barn og voksne i generasjoner. Bli med til Hakkebakkeskogen og hils på Klatremus, Mikkel Rev, Morten Skogmus, Bestemor Skogmus, Bakermester Harepus og resten av dyrene i skogen. Eller besøk Kardemomme By og møt røverne, Tante Sofie, vesle Kamomilla, Politimester Bastian, Tobias i tårnet, Trikkefører Syvertsen, barbermester Sørensen og resten av innbyggerne i den lille byen der man skal være snill og grei, og for øvrig kan man gjøre som man vil.

Gjennom Thorbjørn Egners fortellinger lærer barna blant annet forskjellen på rett og galt, moral, viktigheten av å hjelpe hverandre, og hvordan gamle fiender kan hjelpe hverandre og bli venner.

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
11181
   

Denne aktivitetsboken gir barnet en introduksjon i grunnleggende lese- og skriveferdigheter, tall og begreper sammen med Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen.

  • Perfekt for barnehagebarna som liker de kjente å kjære figurene fra Egners univers.
Lev deg inn i Thorbjørn Egners utrolige univers - Hakkebakkeskogen.
Produktdetaljer
Modell36104
EAN7031650361046
MerkeThorbjørn Egner
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.