Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Peppa Gris leketelefon med lyder og morsom quiz - norsk språk

Peppa Gris figurer, bamser, biler, dukkehus og spill

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. La barna gjenskape scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 184,-
På lager
SKU
08192-42
   

Motta anrop og ring med Peppa Gris sin leketelefon med norsk språk. Trykk på de fargerike knappene og lytt til Peppa og dine favoritt-figurer fra den populære barne-TV serien som for eksempel Katrine Kanin, Suzy Sau og Kara Katt.

Bli med på Peppas morsomme quiz og svar på spørsmål ved hjelp av talltastene. Du kan til og med late som at du tar bilder med kameraet, akkurat som på en ekte telefon. Si "griiis"! En solid og klassisk sammenleggbar telefon med opplyst skjerm til glede for de minste barna.

Inneholder:

  • Peppa Gris leketelefon

Detaljer:

  • Mål: 6,3 x 4,1 x 9,6 cm
  • Batteribehov: 2 x AAA (inkludert)
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell40-00675
EAN5060062144765
MerkePeppa Gris
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.