Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Peppa Gris leketelefon med lyder og morsom quiz - norsk språk

-29%

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Kampanjepris 130,- Vår lavpris: 184,-
29%
Du sparer: 54,-
På lager
SKU
08192-42
   

Motta anrop og ring med Peppa Gris sin leketelefon med norsk språk. Trykk på de fargerike knappene og lytt til Peppa og dine favoritt-figurer fra den populære barne-TV serien som for eksempel Katrine Kanin, Suzy Sau og Kara Katt.

Bli med på Peppas morsomme quiz og svar på spørsmål ved hjelp av talltastene. Du kan til og med late som at du tar bilder med kameraet, akkurat som på en ekte telefon. Si "griiis"! En solid og klassisk sammenleggbar telefon med opplyst skjerm til glede for de minste barna.

Inneholder:

  • Peppa Gris leketelefon

Detaljer:

  • Mål: 6,3 x 4,1 x 9,6 cm
  • Batteribehov: 2 x AAA (inkludert)
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell40-00675
EAN5060062144765
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.