Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris Laugh and Learn Laptop - norsk språk

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 335,-
Medlemspris 235,-
På lager
SKU
08192-43
   

Denne bærbare Laugh and learn laptopen fra Peppa Gris passer utmerket for læring mens du er på farten. Med håndtak som gjør den enkel å bære for barnet, og den kommer med 4 fantastiske spill som hjelper barnet å lære om farger, tall og bokstaver. Kjente figurer som barnet kjenner fra tv-serien, tykk og holdbar skjerm, knapper som er er enkle å bruke for små hender, denne laptopen stimulerer barnet med morsomme former og lyse bilder.

Inneholder:

  • Peppa Gris Laugh and Learn laptop
  • Batterier: 3 x AA

Detaljer:

  • Språk: norsk 
  • Mål: 23,6 x 6,5 x 21,6 cm
  • Batteribehov: 3 x AA
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell40-00676
EAN5060062144789
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.