Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris Playtime to Bedtime House - 3 etasjes lekehus med lys og lyd - skift mellom dag og natt - 17 deler

Peppa Gris figurer, bamser, biler, dukkehus og spill

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. La barna gjenskape scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 765,-
Utsolgt
SKU
04216-53

Lek med Peppa, Georg og Suzy Sau fra morgen til kveld med dette 3-etasjes leketid-til-leggetid lekehuset. Her kan du styre Peppas døgn ved å rotere på natt-og-dag hjulet på husets tak. Skinner sola, eller er månen på den klare stjernehimmelen? Sitt i sofaen og følg med på Superpoteten med Peppa og Suzy, eller finn noe mat til Georg på kjøkkenet.

Huset har flere morsomme funksjoner, som en kjøleskapsdør som kan åpnes og lukkes, tv med lyd, og lys i stuelampa og på badet. Huset har også et par lydpunkt som figurene kan plasseres på for å utløse morsomme lyder og fraser. Gjør deg klar til å utforske Peppas familiehus med dette morsomme lekesettet, inspirert av den populære barne-TV serien Peppa Gris.

Inneholder:

  • 1 Peppa Gris lekehus med møbler
  • 3 figurer
  • 13 tilbehør

Detaljer:

  • Mål hus: 35 cm
  • Mål figur: ca. 8 cm
  • Språk: engelsk
  • Alder: fra 3 år

MERK: Kan kombineres med Peppa Gris figursett, modell F2171 og Peppa Gris Familiebil, modell F2184

Produktdetaljer
ModellF2188
EAN5010993837557
MerkePeppa Gris
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.