Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dinosaurer som flyr, løper og dykker platepuslespill maxi - 70 brikker - L.A. Larsen

L.A. Larsen platepuslespill - morsomme og pedagogiske puslespill

Puslespillene fra L.A. Larsen er norskproduserte platepuslespill. Kvalitetsprodukter for barn og voksne som liker å pusle puslespill. Puslespillene fra LA Larsen er morsomme og lærerike, der den som pusler kan sette ord til bilde, lære klokken, lære å telle, eller pusle motiver av dyr, gårdsliv eller fantasi-motiver.

Vår lavpris: 98,-
Få igjen på lager
SKU
03227-23
   

Dette Maxi platepuslespillet fra L.A. Larsen med motiv av dinosaurer som flyr, løper og dykker er det perfekte barnepuslespillet til dinosaur-fans. Puslespillet består av 70 biter som til sammen danner et fantastisk og fargerikt motiv fra forhistorien.

Det var mange grunne hav og et varmt klima mens dinosaurene hersket på jorden. Her flyr en rosa pteranodon høyt over en morderisk giganotosaurus. Giganotosaurus var enda større enn tyrannosaurus rex, som på bildet har begge bena i vannet. En baryonyx har fanget en fisk som den holder i sin lange snute, formet som snuten til en krokodille, perfekt til å fange fisk med. Dakosaurus, som svømmer nede i venstre hjørne, var en fjern slektning av dagens krokodiller. Den blå og gule fisken nederst i bildet er en dunkleosteus, kanskje mer enn 8 meter lang. Mange av de 70 brikkene er formet som dinosaurer, og puslespillet passer for litt eldre barn.

Inneholder:

  • Platepuslespill Maxi med dinosaurer

Detaljer:

  • Antall biter: 70
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell700152
EAN7023852132104
MerkeL.A. Larsen
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.