Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Europeisk kart platepuslespill maxi - 87 brikker - L.A. Larsen

L.A. Larsen platepuslespill - morsomme og pedagogiske puslespill

Puslespillene fra L.A. Larsen er norskproduserte platepuslespill. Kvalitetsprodukter for barn og voksne som liker å pusle puslespill. Puslespillene fra LA Larsen er morsomme og lærerike, der den som pusler kan sette ord til bilde, lære klokken, lære å telle, eller pusle motiver av dyr, gårdsliv eller fantasi-motiver.

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
03192-169
   

Platepuslespill fra L.A. Larsen med motiv som viser kart over Europa. Dette platepuslepillet med MAXI-brikker består av 87 brikker som skal settes sammen. Brikkene har spennende former og må plasseres på bakgrunnsrammen. Kartet over Europa viser navn på byer, elver, innsjøer, fjellkjeder osv., og er derfor også et lærerikt tidsfordriv. I tillegg har kartet avbildet et utvalg dyr man kan kan finne i Atlanterhavet og langs kysten. Dette puslespillet gir eldre barn mulighet til å lære geografi på en morsom og effektiv måte.

Inneholder:

  • L.A. Larsen platepuslespill med Europa kart

Detaljer:

  • Antall brikker: 87
  • Mål: 28,5 x 36,5 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell700005
EAN7023852110485
MerkeL.A. Larsen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.