Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil City Action flyplassens lastehall med transportkjøretøy 70169

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 894,-
På lager
SKU
05202-17
   

Det er mye som skjer på flyplassen, og i dag skjer det ekstra mye , spesielt i lasterommet. Den neste lastebilen kommer med en stor container. Heldigvis er gaffeltrucken klar til å løfte den tunge containeren inn på lasteområdet. I mellomtiden sjekker personalet nøye alle containere og bokser for mistenkelig innhold. Alt er ok - la oss fortsette.

Inneholder:

  • Lastebil
  • 3 Playmobil-figurer
  • Gaffeltruck
  • Containere
  • Innkjøring med port
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 222
  • Mål: 36 x 25,5 cm
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70169
EAN4008789701695
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.