Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil City Life startpakke barnelege 70818

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 211,-
På lager
SKU
03225-78
   

Playmobil City Life startpakke barnelege 70818 tar deg med på et spennende legebesøk.

Velkommen til Playmobils barnelege. Den vennlige barnelegen måler høyden din, kjenner på leddene dine og sjekker synet. Legekontoret er et hyggelig rom med fine farger og blomster på bordet. Barna elsker å komme hit, og det vanker som regel en liten premie for alle som har gjennomgått et besøk hos legen.

Dette startsettet fra Playmobil er perfekt når barna skal introduseres for universet i Playmobil. Settet inneholder to vegger av et legekontor, to figurer og masse flott ekstrautstyr.

Inneholder:

  • Legekontor
  • 2 figurer
  • Undersøkelsesbenk
  • Legeutstyr
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 57
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

 

Produktdetaljer
Modell70818
EAN4008789708182
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.