Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil Dino Rise Comet Corp nedrivning 70927

-28%

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Kampanjepris 398,- Vår lavpris: 550,-
28%
Du sparer: 152,-
Få igjen på lager
SKU
03225-76
   

Playmobil Dino Rise Comet Corp nedrivning borekjøretøy med plass til figurer.

Med dette kraftige borekjøretøyet kan figurene fra Playmobil Dino Rise ta seg gjennom gruven. Kjøretøyet har roterende bor, to funksjonelle kanoner og to praktiske gripearmer. Det er dessuten plass til figurer i førerhuset. Lekesettet kommer med tre figurer, verktøy, prosjektiler til kanonene og mye mer. Lev deg inn i en spennende verden med dinosaurer, lava, gruver, kjeltringer og helter.

Inneholder:

  • Borekjøretøy
  • 3 figurer
  • Våpen, lava, prosjektiler
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 85
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

 

Produktdetaljer
Modell70927
EAN4008789709271
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.