Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil Mini Cooper 70921

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 431,-
På lager
SKU
03225-62
   

Playmobil Mini Cooper 70921 er den ikoniske bilen både mr. Bean og The Beatles kjørte i sin tid.

Mini Cooper, den britiske bilen med sin lille størrelse er endelig gjengitt i et morsom Playmobil lekesett. Mini Cooper byr på mye bil på liten plass - for designeren Alec Issigonis var "kreativ bruk av plass" og "fokus på det essensielle" så viktig at ingen varme eller radio ble innlemmet i bilen. I likhet med originalen vil Playmobil-modellen få ethvert samlerhjerte til å slå raskere.

Bakluken kan åpnes og fire figurer kan tre inn bilen via det avtakbare taket. Siden det er en engelsk bil, er rattet og førersetet til høyre. I tillegg til to figurer i fargerike 70-tallsdrakter med en dalmatiner, inneholder settet også en politimann i en typisk engelsk uniform.

Inneholder:

  • Playmobil Mini Cooper
  • 3 figurer
  • Dalmatiner
  • Veske, avis og utstyr til politimannen
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 41
  • Mål: 18 x 10 x 8 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

 

 

Produktdetaljer
Modell70921
EAN4008789709219
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.