Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Dinos Pterandon: Luftangrep 70628

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 277,-
På lager
SKU
02217-100
   

Selv på store høyder er de onde robotmaskinene på farten. Droner gjør luftrommet usikkert, men det er ikke noe problem for Kaidan og hans smidige Pteranodon. Pterosauren er skapt for fly i luften, og har nettet sitt utstyrt med skrapdeler som prosjektiler. Med sin gode venn Kaidan på ryggen og utstyrt med prosjektilnettet kan han lynraskt sette fiender ut av spill. Det er lite som kan stoppe denne fantastiske menneske- og pterosaur-duoen. Angrep fra luften - avverget!

Inneholder:

  • 2 Playmobil figurer
  • 1 pteranodon
  • 1 drone
  • Rustning
  • Og mye mer!

Detaljer:

  • Antall deler: 50
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70628
EAN4008789706287
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.