Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Horses of Waterfall - Waterfall Ranch 71351

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 1 295,-
På lager
SKU
06234-149
   

Ved foten av Californias White Mountains og foran de imponerende fossefallene ligger den pittoreske Waterfall Ranch – en hestegård som drives av generasjoner av barn og voksne, som mange mennesker fra den idylliske Waterfall-regionen forbinder med dyrebare minner. Den anerkjente ridelæreren Muriel Thompson bor i det koselig møblerte huset, som er omgitt av en hestestall og hage. Stallen deles av Muriels trooperhoppe Sparkles og hennes søte føll, Domino. Men Waterfall Ranch er også hjemsted for mange andre hus- og gårdsdyr, som den nysgjerrige lille grisen Teddy, som ikke sjelden skaper kaos under ridetimene! Lekesettet kommer med 3 Playmobil figurer, hest, føll, gris, hund, valp, gårdshus, møbler og mye mer.

Inneholder:

  • 3 Playmobil-figurer
  • Gårdshus, gjerdedeler
  • Kjøkkenbord, spisebord, 2 stoler
  • Hest, føll, hund, valp
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 263
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell71351
EAN4008789713513
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.