Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Horses of Waterfall Hovslager Ben og Achilles 71357

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 175,-
På lager
SKU
06234-152
   

Ben er smedlærling ved Waterfall Ranch, og har alltid en ambolt, hakke og hammer innen rekkevidde. Hesteskoene og spikerne er skreddersydd for hvert eneste dyr. Det er ikke alltid lett, men til slutt har Ben utstyrt hestene fra Waterfall med nye hestesko. Mustang-hingsten hans Achilles, er bundet opp i paddocken og klar for å få nye sko. Lekesettet inneholder en Playmobil-figur, en hest, ambolt, tang, ess og mye mer.

Inneholder:

  • Playmobil figur
  • Hest
  • Ambolt, tang, hammer
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 15
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell71357
EAN4008789713575
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.