Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil Knight Rider K.I.T.T 70924

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 722,-
Få igjen på lager
SKU
03225-66
   

Playmobil Knight Rider K.I.T.T med frontlykter som går opp og ned, roterende nummerskilt og lys og lyd.

Den karakteristiske bilen har frontlykter som går opp og ned, et roterende nummerskilt og et avtakbart panser. Det er dessuten lys i lyktene og lyd ved berøring av panseret. Lekesettet inkluderer figurene til Bonnie Barstow, Devon Miles og Michael Knight. Knight Rider ble sendt i fire sesonger på NBC fra 1982-1986 og Michael Knight, en ung einstøing på korstog for å kjempe for de uskyldige, de hjelpeløse og de maktesløse i en verden av kriminelle.

Har du sett serien vet du at denne bilen snakker: «Med en gang, Michael!». Trykk ned på panseret og hør den kjente frasen fra den ikoniske serien.

Inneholder:

  • Playmobil Knight Ride K.I.T.T
  • 3 figurer
  • Skrivepult
  • Kontorstol
  • Verktøy, kamera, telefon
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 53
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70924
EAN4008789709240
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.