Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil Novelmore Julekalender - Kamp i snøen 71346

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 295,-
Utsolgt
SKU
09234-2

Detaljert Playmobil-julekalender for riddersentusiaster med Novelmore-helten Prins Arwynn, Bayron og Brody fra Burnham Raiders, samt mye kult tilbehør for en spennende juletid.

I Novelmore-julekalenderen er Bayron på full fart mot Novelmores borgport i sin kampkane, mens Brodys katapult har en helt spesiell gave klar til Arwynn. Ridderne har fått skrevet ønskelisten sin til jul i god tid og skriver til og med under en fredsavtale til slutt.

Det er åpen bane for mye lek og moro i julesesongen med Novelmore-julekalenderen "Kamp i snøen". Bak lukene i denne julekalenderen skjuler det seg 24 spennende Novelmore-overraskelser, som Prins Arwynn, Lord Bayron og hans sønn Brody, i tillegg til en fungerende katapult med lava-ammunisjon, en slede, en snømann med rustning og mye annet spennende ridderutstyr. Novelmore-krigerenes glade juleantrekk, sammen med gaveesker, skaper en festlig atmosfære. Frem til jul vokser det dag for dag frem et komplett Novelmore-vinterlandskap med Novelmores isdekte murer og Burnham Raiders-borgen som bakgrunn. Den perfekte desembergaven til alle riddersentusiaster fra 4 år.

Inneholder:

  • 3 Playmobil-figurer
  • Katapult, 2 lava-ammunisjon
  • Slede, snømann, tønne
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 127
  • Alder: Fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71346
EAN4008789713469
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.