Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil Porsche 911 Carrera RS 2.7 70923

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 565,-
På lager
SKU
03225-63
   

Den nostalgiske Porsche 911 Carrera RS 2.7 er nå lagt til Playmobil-serien.

Hvem drømte ikke om å eie en ekte Porsche som barn? Verdens første landeveissportsbil med spoiler foran og bak gjør den til en flott Playmobil-modell. Det detaljerte karosseriet med sin legendariske form, de aerodynamiske detaljene og den tøffe fargen vil ikke bare glede fans av sportsbiler. Dette er morsomt for alle.

Den kule bilen har runde lykter foran, spoilere foran og bak og et avtakbart tak. Når panseret åpnes bak, avsløres den 6-sylindrede motoren. Motorvei eller landevei: Med Porsche 911 Carrera RS 2.7 fra Playmobil er hver kjøretur en opplevelse!

Inneholder:

  • Playmobil Porsche 911 Carrera RS 2.7
  • 2 figurer
  • Kurv, teppe, kart
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 39
  • Mål: 25 x 11 x 8 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

 

 

Produktdetaljer
Modell70923
EAN4008789709233
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.