Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil Princess Slottkonditori - 70451

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 310,-
Få igjen på lager
SKU
06202-47
   

Prinsessen tilbereder nydelige delikatesser i bakeriet. Med sprøytepose og masse tilbehør til dekorering av kakene. I den kongelige bakestuen tryller kjøkkensjefen frem de nydeligste småkaker og kaker. Akkurat nå holder hun på med å pynte en treetasjes kake, et skikkelig mesterverk av et bakverk. Forsiktig trykker hun ut små blomstermønstre på kaken med sprøyteposen. Deretter plasserer hun sløyfer og en liten krone. Ferdig. Bakeren gleder seg allerede til å presentere drømmekaken på det store ønskemarkedet. Den nydelige duften av rundstykker fyller rommet. Raskt henter kokken de ferske rundstykkene ut av ovnen. Deilig!

Lekesettet inneholder:

  • 1 PLAYMOBIL-figur
  • 1 stekeovn med brett og rundstykker
  • 1 treetasjes kake, en sprøytepose, sløyfer og krone til pynt, cupcakes
  • 1 bord, 1 sidebord, 1 skap
  • Og mye annet tilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 133
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70451
EAN4008789704511
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.