Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil Princess prinsesseslott - 70447 - dukkehus med 648 deler

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 1 972,-
På lager
SKU
06202-43
   

Prinsesser fra hele verden kommer sammen. I det store prinsesseslottet lærer de mye om livet som prinsesse. Slottet har store rom, en elegant trapp til rommet i toppen av tårnet, en dobbelport og en dreibar danseplatting. Prinsesse Betty er en riktig fri sjel. Hun er selvbevisst og lystig, men av og til også temmelig distré. På prinsesseakademiet lærer Betty og venninnene hva det innebærer å være en ekte prinsesse. Det store prinsesseslottet med alle de store rommene, tårnene og trappene er det ideelle stedet for det. I den romantiske tronsalen øver Betty på å danse, på kjøkkenet lager de mat og baker, og på omkledningsrommet kan klær og tilbehør prøves på etter hjertens lyst. På slutten av dagen sitter den smarte prinsessen gjerne og leser i tårnrommet eller på balkongen. Derfra kan hun nyte utsikten over slottshagen. Dette prinsesseslottet er en sann drøm!

Lekesettet inneholder:

  • De to PLAYMOBIL-figurene prinsesse Betty og moren hennes
  • 1 stort prinsesseslott med sju rom, en tronsal med lysekroner og trone
  • Bord, karaffel, glass, stoler og vase, samt en ottoman.

Rommene i de øvre etasjene kan nås via åpne trapper. Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom.

Detaljer:

  • Mål: 80 x 47 x 82 cm (L x D x H).
  • Antall deler: 648
  • Alder: fra 4 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70447
EAN4008789704474
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.