Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Princess Magic Pegasus med regnbue i skyene 71361

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 324,-
På lager
SKU
06234-138
   

Under regnbuen tar regnbueprinsessen vare på den himmelske Pegasus sammen med sin venn. Regnbuen og Pegasus kan fritt dekoreres med dekorasjonsklistremerkene som følger med. Lekesettet inneholder 2 Playmobil-figurer, en prins og en prinsesse, en Pegasus-figur med bevegelige vinger, en regnbue og mye mer.

Inneholder:

  • 2 Playmobil-figurer
  • Pegasus, regnbue
  • Skjørt, klistremerker
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 85
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71361
EAN4008789713612
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.