Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Princess Magic Himmelsk garderobesky 71408

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 435,-
På lager
SKU
06234-136
   

På den himmelske garderobeskyen forbereder regnbueprinsessen seg til det store ballet. Hun skifter klær, prøver nye frisyrer og sminker seg slik hun ønsker. Høydepunktet er de tre fjærlette skyskjørtene som kan byttes, inkludert søte klistremerker til dekorasjon!

Med fortryllende figurer, magiske skapninger og eventyrlige bygninger tar regnbueverdenen fra PLAYMOBIL barna med til et fascinerende, himmelsk rike fylt med eventyr. Dette lekesettet kan kombineres med Himmelsk regnbueslott 71359 og Himmelsk babysky 71360 (andre sett selges separat) for utvidet lek og en stor, fargerik regnbuescene."

Inneholder:

  • Playmobil-figur
  • Sky med to trapper
  • Garderobestativ
  • 3 skyskjørt
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 63
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71408
EAN4008789714084
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.