Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil Space Lekeboks På romstasjonen 70307

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 275,-
Få igjen på lager
SKU
01202-115
   

Verdensrommet. Uendelig. Men ingen romferd er for vanskelig for den smarte PLAYMOBIL-astronauten. Sammen med roboten sin utforsker han fremmede planeter og leter etter nye livsformer. På romstasjonen undersøker de to vannkrystaller som de har funnet på overflaten. Er ikke vitenskapen spennende?

Bak dørene til den praktiske PLAYMOBIL-lekeboksen skjuler det seg en ekte romstasjon med astronaut, robot, satellittmottaker, datamaskin, vannkrystaller og mye annet for en vellykket ferd ut i verdensrommet. med astronaut og robot. Med gripearmer og tilbehør til å leke romfartsoppdrag med.

Detaljer:

  • Antall deler: 60
  • Alder: fra 4 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70307
EAN4008789703071
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.