Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Plus Plus BIG stor pastellfarget metallkoffert - 70 store byggeklosser

Plus Plus Mini og BIG byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativt, og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus-Plus BIG byggeklossene passer for små barnehender og de yngre byggerne. Med Plus-Plus byggeklosser kan barnet bygge hus, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som begrenser kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklossen passer til de litt eldre barna, og den gøyale pluss-formen på byggeklossen gjør det enkelt å bygge hus, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus-Plus klossen er en annerledes byggekloss, der det kun er fantasien som setter begrensninger for byggeopplevelsen. Og på tross av den enkle utformingen kan man bygge de mest kompliserte byggverk.

Vår lavpris: 305,-
Utsolgt
SKU
06193-04

Barna elsker byggeklosser, og klossene fra Plus Plus kommer med et unikt design. Dette settet fra Plus Plus Midi inneholder oppbevaringskoffert og 70 klosser i forskjellige pastellfarger, som du kan bruke til å bygge etter fantasien din. Plus Plus Big size-klossene er spesielt designet for små hender.

Dette settet bringer med seg endeløs, morsom lek for barn som er i ferd med å utvikle sine motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, mønstre og sortering. Alt mikset med lek og kreativitet. Plus-Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell. Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, kreativitet, fokus og tålmodighet. Plus-Plus: en form - uendelige muligheter.

 • Designet og produsert i Danmark
 • BPA-free og phthalate-free

Inneholder:

 • Oppbevaringskoffert i metall     
 • 70 brikker i pastell
 • Instruksjoner

Detaljer:

 • Mål: Hver del måler 50 mm x 30 mm
 • Alder: fra 1 år
  Produktdetaljer
  Modell3275
  EAN5710409200813
  MerkePlus Plus
  Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.