Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Plus Plus Basic Value Pack Lær å bygge - byggesett med 600 brikker og 2 byggeplater - inkludert Dino Tube med 24 brikker

Plus Plus Mini og BIG byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativt, og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus-Plus BIG byggeklossene passer for små barnehender og de yngre byggerne. Med Plus-Plus byggeklosser kan barnet bygge hus, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som begrenser kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklossen passer til de litt eldre barna, og den gøyale pluss-formen på byggeklossen gjør det enkelt å bygge hus, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus-Plus klossen er en annerledes byggekloss, der det kun er fantasien som setter begrensninger for byggeopplevelsen. Og på tross av den enkle utformingen kan man bygge de mest kompliserte byggverk.

Vår lavpris: 298,-
På lager
SKU
10202-4
   

Plus Plus Basic Value Pack Lær å bygge inneholder totalt hele 600 brikker og 2 byggeplater samt 1 Dino Tube med 24 ekstra Plus Plus brikker.

I denne pakken får du alt du trenger for å komme i gang med Plus Plus-byggingen. Settet inneholder 500 basic byggebrikker, 100 neon brikker og 2 baseplater slik at du kommer i gang. I tillegg ligger det et dinosaurrør med 24 brikker ekstra i esken. Instruksjonene viser deg trinnvis hvordan du skal bygge flate mosaikker eller 3D-kreasjoner.

Plus-Plus er et morsomt interaktivt konstruksjonssystem hvor barnet kan være kreativ, og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell.

  • Designet og produsert i Danmark
  • BPA-free og phthalate-free

Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, kreativitet, fokus og tålmodighet. Plus-Plus: én form - uendelige muligheter!

Inneholder:

  • 500 Plus Plus basic brikker
  • 100 Plus Plus neon brikker
  • 2 baseplater
  • Dino tube med 24 brikker
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål enkeltbit: 20 x 12 mm
  • Alder: fra 5 år

Merk: Du finner Plus Plus Dino Tube inni esken.

Produktdetaljer
Modell3855/5008
EAN5710409105804
MerkePlus Plus
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.