Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Battle Feature Figure Pidgeot - 11 cm figur

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 190,-
På lager
SKU
10226-9
   

Innta kampen med Pokémon Pidgeot Battle Feature figuren, med dynamiske bevegelser og funksjoner. Se denne ikoniske Normal- og Flyve-Pokemon komme til live med sin vingeslag kampfunksjon. I den populære animasjonsserien Pokémon er Pidgeot fuglen som kan fly dobbelt så fort som lydens hastighet.

Figuren måler 11,4 cm og har autentiske detaljer og unike dynamiske mekanismer som gjør at den kan slå med vingene. En ypperlig leke og samlefigur til enhver Pokémon-fan! Gotta Catch ‘Em All™

Inneholder:

  • Pokémon Battle Feature Figure - Pidgeot

Detaljer:

  • Mål: 11,4 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellPKW0163
EAN0191726382126
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.