Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Pokemon Battle Figure 3 pack figurer - Flareon, Larvitar, Pikachu - 5 og 8 cm

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 172,-
På lager
SKU
06216-106
   

Gjør deg klar for action med Pokemon Battle figursett! I denne figurpakken finner du Flareon, Pikachu og Larvitar som du kan bruke for å spille ut favorittscenene dine fra Pokemon-serien. Figurene kan lekes med alene, eller sammen med andre figurpakker (selges separat), og de tar seg også godt ut til utstilling på barnerommet.

Figurene er mellom ca. 5 og 8 cm høye. Flareon er den største figuren på ca. 8 cm, og har i tillegg bevegelige ledd for mer realistisk lek.

Inneholder:

  • 1 Flareon
  • 1 Pikachu
  • 1 Larvitar

Detaljer:

  • Mål figur: 5-8 cm
  • Alder: fra 4 år

MERK: Andre figursett kjøpes separat. Figurene på 5 cm passer sammen med Pokemon Clip n Go belt set

Produktdetaljer
ModellPKW0174
EAN191726382232
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.