Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon Battle Figure 3 pack figurer - 5 og 8 cm høye Pokemon figurer - Pikachu, Wynaut, Leafeon

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 173,-
På lager
SKU
12216-35
   

Gjør deg klar for action med Pokemon™ Battle 3 pack figursett! I denne figurpakken finner du Pikachu, Wynaut og Leafon som du kan bruke for å spille ut favorittscenene dine fra Pokemon-serien. Figurene kan lekes med alene, eller sammen med andre figurpakker (selges separat), og de tar seg også godt ut til utstilling på barnerommet.

Figurene er mellom ca. 5 og 8 cm høye. Leafeon er den største figuren på ca. 8 cm, og har i tillegg bevegelige ledd for mer realistisk lek.

Inneholder:

  • 1 Pokemon Leafeon
  • 1 Pokemon Pikachu #8
  • 1 Pokemon Wynaut

Detaljer:

  • Mål figurer: ca. 5-8 cm
  • Alder: fra 4 år
  • Gotta Catch ‘Em All™!

Merk: Andre figursett kjøpes separat. Figurene på 5 cm passer sammen med Pokemon Clip n Go belt set

Produktdetaljer
ModellPKW0178
EAN191726382270
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.