Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Carry Case Playset - inkludert 1 Pokemon-figur - i sekken finner du 7 forskjellige måter å leke på

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 535,-
Utsolgt
SKU
08202-10

Ha med deg din egen ryggsekk med leker overalt og utkjemp episke slag mot andre Pokémons! Møt andre Pokémons på slagmarken, gjem deg i hulen eller snurr rundt i malstrømmen. Dette lekesettet er stappfullt med funksjoner for deg og din Pokémon! Finn frem spenningen fra Pokemon-verden med Pokemon Carry Case playset.

Nå kan dine Pokemon-figurer battle, rømme unna kamptesteinen, falle gjennom den skjulte lemmen i treet eller noen av de andre spennende funksjonen du finner i sekken.

  • 7 forskjellige måter å leke på
  • Lekesettet brettes sammen til en praktisk sekk når det ikke er i bruk
  • Passer til figurer som er ca 5 cm høye

Inneholder:

  • Pokemon Carry Case playset
  • 1 Pokemon-figur

Detaljer:

  • Mål: 21 x 15,9 x 30,5 cm
  • Alder: fra 6 år

Merk: det følger kun med en figur, andre figurer må kjøpes utenom.

Produktdetaljer
ModellPKW0029
EAN0191726376804
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.