Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon Clip N Go - Litwick og Dusk Ball

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 158,-
Få igjen på lager
SKU
02212-49
   

Ta med deg Pokémon-kampen hvor enn du går! Alle settene med ‘N’ Go består av én Poké Ball og én 5 cm Pokémon figur. Når du har festet din Poké Ball til beltet eller Clip ‘N’ Go Poké Belt (selges separat) er du klar for ditt neste fantastiske øvelseseventyrhjemme eller på farten. Det er bare å åpne luken og slippe ut figurene inni.

Egnet for alle typer 5 cm kampfigurer (selges separat)! Velg mellom Eevee og Poke Ball, Growlithe og Repeat Ball, Pikachu og Great Ball, Oddish og Nest Ball, Mimikyu og Luxury Ball, og Litwick og Dusk Ball. Eller ta dem alle med i ditt Pokémon-team!

Inneholder:

  • Litwick og Dusk Ball

Detaljer:

  • Mål: Figuren er 5 cm
  • Alder: fra 4 år
  • Gotta Catch ‘Em All™!

Merk: Beltet selges separat.

Produktdetaljer
ModellPKW0008
EAN191726376576
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.