Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon My Partner Pikachu - interaktiv Pikachu-figur med over 100 reaksjoner

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 296,-
Utsolgt
SKU
09195-56

Elektronisk Pokemon Pikachu-figur med over 100 reaksjoner, inkludert lys og lyd!

Denne interaktive Pokemon My Partner Pikachu figuren har 3 berøringssensorer med over 100 forskjellige interaksjoner, inkludert lys og lyd! Se Pikachus hale og kinn lyse opp og hør søte lyder når dere leker sammen. Få din egen Pikachu-partner som kommer til live med animerte armer og ører som beveger seg lekent.

Figuren er 10 cm i høyden og har berøringssensor på hode, nesen og magen - for flere søte og lekne reakssjoner. Med 2 lekemodus kan du overføre spenningen ve då være en Pokémon-trener til virkeligheten, når du velger mellom oppdagelsesmodus eller trene-modus. Lek med Pikachu som aldri før!

Inneholder:

  • Pokemon Pikachu interaktiv figur

Detaljer:

  • Mål: 16,5 x 7 x 20 cm (LxBxH)
  • Mål figur: 10 cm (H)
  • Batteribehov: 3 x LR44 batterier (inkludert)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell97759
EAN889933977593
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.