Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Mega Construx Pokémon Build and Show Pikachu Evolution Trio - 621 byggeklosser

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 697,-
På lager
SKU
06225-31
   

Mega Construx Pokémon Build and Show Pikachu Evolution Trio inneholder Pikachus tre utviklingsstadier, og når du har bygget ferdig, vil du sitte igjen med tre ulike Pikachu-figurer. Settet består av 621 byggeklosser. Bygg tre Pokémon-figurer, så kan kampen begynne! Settet inneholder Pichus tre utviklingsstadier: Pichu, Pikachu og Raichu. Figurene er ca. 10 cm høye og har bevegelige ledd.

Inneholder:

  • Mega Construx Pokémon Build and Show Pikachu Evolution Trio - 621 byggeklosser

Detaljer:

  • Antall klosser: 621
  • Mål figurer: 13 cm (H)
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
ModellGYH06
EAN887961971552
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.