Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon My Partner Eevee - interaktiv Eevee figur med over 50 reaksjoner

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 244,-
Utsolgt
SKU
06202-149

Elektronisk Pokemon Eevee-figur på 12 cm, med over 50 reaksjoner inkludert lyd!

My Partner Eevees berøringssensorer gjør at du og Eevee kan kommunisere på nye og morsomme måter. Med mekanisk hode og ører kan du se Eevee komme til live. Hør søte lyder og se lekne reaksjoner og bevegelser når dere leker sammen. En mikrofon inne i figuren lar deg snakke med Eevee og den vil reagere på 20 forskjellige lyder.

Figuren er 12 cm i høyden og har interaktiv berøringssensor i hode som trigger reaksjoner. Med 2 lekemodus kan du overføre spenningen fra Pokemon til virkeligheten, når du velger mellom båndmodus og lekemodus. Lek med Eevee som aldri før!

Inneholder:

  • Pokemon Eevee interaktiv figur

Detaljer:

  • Mål figur: 12 cm (H)
  • Batteribehov: 3 x LR44 (inkludert)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellPKW0031
EAN191726376828
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.