Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Collector's Chest 2023 - 60 byttekort, 1 mynt og fargerike klistremerker

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 435,-
Utsolgt
SKU
02232-30

En skattekiste spekket med Pokemon! Denne solide metallboksen, Pokemon TCG Collectors Chest 2023, inneholder en hel rekke med spesielle godbiter og overraskelser fra Pokemon. Her finner du også ting som det ikke er mulig å få tak i andre steder!

Inneholder:

  • 6 Pokemon boosterpakker med til sammen 60 byttekort
  • 3 foliekort med Sprigatito, Fuecoco og Quaxly
  • Pokemon-mynt
  • 4 fargerike hefter med klistremerker
  • Mini-perm til Pokemon-kort
  • Kodekort til Pokemon TCG Live

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK85291
EAN0820650852916
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.