Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Galarian Rapidash V Box - eske med byttekort

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 327,-
På lager
SKU
10206-97
   

Galarian Rapidash V er kjent for de ødeleggende angrepene fra den psykiske typen som den sender ut fra sitt lange, spiralformede horn - og nå kan kraften bli din. Ved siden av et spillbart foliekort med denne vakre pastell-Pokemon, kommer det også et stort kort som kan vises frem, i tillegg til 4 Pokemon boosterpakker med til sammen 40 byttekort.

Inneholder:

  • 1 foliekort med Galarian Rapidash V
  • 1 stort foliekort med Galarian Rapidash V
  • 4 Pokemon boosterpakker med til sammen 40 byttekort
  • 1 kodekort for Pokemon TCG online game

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK80873
EAN820650808739
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.