Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Battle Deck V Gardevoir - byttekort

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 215,-
Medlemspris 145,-
På lager
SKU
05217-41
   

Slipp løs sinnets krefter - Pokemon Gardevoir V er klar til å gjøre skade med kraftige angrep. Denne kortstokken med 60 Pokemon spillekort inneholder alt du trenger for å spille med Pokemon-kort. Settet inneholder spillbrett, mynt, terning og regler i tillegg til kortene, og gir deg en rask spillinnføring. Med kodekort for Pokemon Trading Card Game Online kan du også spille mot venner og kjente på nett.

Inneholder:

  • 60 Pokemon V  Gardevoir spillekort
  • 1 spillbrett
  • 1 mynt
  • 1 terning
  • 1 kodekort til TCGO

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK80872
EAN820650808722
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.