Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Rainbow High Junior High Doll - Stella Monroe dukke med stilig antrekk - 23 cm

-30%

Rainbow High - de fargerike dukkene ved enden av regnbuen

Legenden sier at ved enden av regnbuen finner du en gryte med gull. Men sannheten er at du finner noe enda mer fantastisk. Bare noen få utvalgte, med øye for dristig mote, kan følge regnbuen til Rainbow High. Dette er den fargerike moteskolen der alle lærer å vise frem sin sanne farge og stil. 

Velkommen til Rainbow High, der alt er som regnbuen, fargerikt og glitrende. Møt Rainbow High dukkene - nå kan du samle regnbuen!

Kampanjepris 340,90 Vår lavpris: 487,-
30%
Du sparer: 146,10
Få igjen på lager
SKU
06227-29
   

Dra tilbake litt i tid, og møt favorittdukkene dine i en yngre versjon av seg selv! Stella Monroe-dukken kommer her i en Junior High utgave av den populære Rainbow High dukken, og hun har på seg et knallrosa antrekk. Det er ingen tvil om at favorittfargen til Stella er rosa, og det understrekes av den vakre rosa paljettkjolen, de rosa glittersokkene og penskoene, samt den rosa ryggsekken. Stella tar stilen helt ut med det knæsj-rosa håret som flommer nedover ryggen også. Med tiaraen på hodet kan man nesten kalle henne dronningen av rosa.

Stella Monroe har alltid brydd seg om skjønnhet, noe som blir tydeligere med årene. Hun går ofte kledd i søte, rosa antrekk, og hun drømmer om en fremtid innen kosmetikk. På Junior High er hun kjent for den rosa stilen, og hun er heller ikke uvant med å gå under betegnelsen "prinsesse". Hun bor praktisk talt på et slott!

Dukken er ca. 23 cm lang, og har bevegelige ledd for realistisk lek. I Junior High Series 2 er det totalt 6 dukker å samle på, og alle har selvfølgelig også en eldre versjon. Andre dukker kjøpes separat.

Inneholder:

  • Rainbow High Junior High Stella Monroe dukke
  • Antrekk og sko
  • Ryggsekk

Detaljer:

  • Mål: ca. 23 cm
  • Alder: fra 6 år

Merk: Andre dukker kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell583004EUC
EAN0035051583004
MerkeRainbow High
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.