Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Dinogården puslespill 3x49 brikker

Ravensburger spill, puslespill, puslematter, 3D puslespill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og med å sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. Ravensburger har puslespill med alt fra 2 brikker til de aller minste barna, til flere tusen brikker for de voksne. 3D puslespill der man pusler en modell og ikke flatt på bordet. Og til de største puslespillene vil en puslespillmatte være et must som tilbehør!

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
05226-25
   

Dette puslespillet har motiv av de tre Cassidy-søsknene fra Dinogården, med sine favoritt-dinoer. Puslespillet består av 3 puslespill med 49 brikker hver i den kjente Ravensburger kvaliteten.

  • Puslespill 1: Jon og Blitz
  • Puslespill 2: Min og Kløver
  • Puslespill 3: Miguel og Tango

Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • Ravensburger puslespill - Dinogården

Detaljer:

  • Antall brikker: 3x49
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell10105589
EAN4005556055890
MerkeRavensburger
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.