Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Ravensburger Disney Frozen XXL puslespill 100 brikker - Elsa og Anna med glitter

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 135,-
På lager
SKU
04206-104
   

Dette puslespillet i XXL-format fra Ravensburger har et motiv av Elsa og Anna fra Disney Frozen 2. Puslespillet består av 100 brikker som har en morsom glittereffekt, og puslespillet passer til barn fra 6 år. Ha det kjekt med familievennlig pusling i kjent Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Puslespill er en morsom måte å lære gjenkjenning, logisk tenkning, tålmodighet og øye-hånd koordinasjon, samtidig som riktig puslespill og vanskelighetsgrad kan styrke selvbilde og kortidshukommelse. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • Ravensburger Disney Frozen 2 XXL puslespill 100 brikker - Elsa og Anna med glitter

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
  • Antall brikker: 100
Produktdetaljer
Modell128686
EAN4005556128686
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.