Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Ravensburger puslespill 2, 4, 6 og 8 brikker - Søte kjæledyr

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
03193-09
   

Dette puslespillene fra Ravensburger består av 4 forskjellige motiver av søte kjæledyr. Platepuslespillene har 2, 4, 6 og 8 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • 4 Ravensburger puslespill - Søte kjæledyr

Detaljer:

  • Antall brikker: 2, 4, 6 og 8
  • Motiv: Kjæledyr
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell069514
EAN4005556069514
MerkeRavensburger
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.